úterý 23. září 2014

Belgian air force days 2014

Belgian air force days 2014

12.-13. září 2014

Dlouho plánovaná akcička, na které bohužel chyběl Valda, kvůli smutným rodinným událostem, takže nakonec ve složení: Náčelník, Doktor, Dede, Dawe a já.

Chlapci mě nabrali u sjezdu v Žebráku v půl jedenácté. Porovnat se trochu v autě a směr Belgie. Cesta klasicky nepříjemně dlouhá, ale Petr s doktorem to zvládli na jedničku, takže zbyl i čas na krátký odpočinek v Německu na odpočívadle a kolem osmé jsme na místě. Areál už je otevřený, takže na značky.

Počasí super, program sice trochu rozvláčný, ale tak dnes to není to show, ale spotters day. Přílety fajn, akorát většina se uklidila na letovou stojánku do míst, kde se nedalo fotit. Ochutnávka belgických hranolek byla nutná :)

Večer unavení na hotel. Trochu problémy s lokalizaci hotelu, navigace nám urputně hlásila cíl napravo, takže jsme po dvojím projetí našli hotel nalevo. Sprcha, lehká večeře a na pivko a kafe do hotelové restaurace. Ale na nějaké velké juchání nebyly síly. Zítra brzké vstávání, takže na kutě.

Vstávání klasicky příšerné. Rychlé balení a mizíme. Parkujeme po sedmé na B2, před branou se už tísní několik spotterů, takže do fronty a čekat. Úderem osmé se valíme dovnitř. Doktor si ráno asi něco naordinoval, jinak si neumím vysvětlit to tempo, které nabral. Zmizel někde vpředu a nebyla šance ho dohnat.

Hledáme nějaký pěkný flek, ale všude překáží statika. Volno je akorát před tribunou VIPek, kde nám místo drží Doktor. Je to prostě chlapák.

Dopolední focení je trochu ořezané, protože jsou nízko mraky a tak není Řek, ani Slovák, ale kolem 11. se to roztrhalo a je snad ještě vetší horko, než v pátek.

Focení super a po fantastickém demu rafala balíme a vyrážíme k autu. Zabalit, protáhnout a domů.
Nevím čím to je, ale cesty domů jsou prostě strašný, ani tentokrát to nebyla výjimka. Ale Petr i doktor nás opět skvěle a hlavně bezpečně dopravili domů. Výsadek v 3:00 v Hořo. Děkuji kluci.

Něco málo fotek:








Žádné komentáře:

Okomentovat