pondělí 7. května 2018

Frisian flag 2018

První akce sezóny. Tentokrát pouze se Sharkem a Dawem. Už začínáme být taková zajetá trojka :)

Dawa nabírám na KFC na Zličíně a tradá za Sharkem. Auto dávám do garáže, přesedáme do Sharkova auta a vyrážíme. Cesta celkem v pohodě. Nějaký ten déšť v říši, ale v pohodě. Lehký spánek na odpočívadle, máme čas.

Na místo dorážíme podle plánu a na pohodu. Převlíknout a hurá na val. Počasí klasicky špatný. Všecho se to klepe, je tma, ale zážitek je super. První vlna je pryč za cca půl hodiny a je to fakt rachot.


Odfotíme obě vlny, druhé návraty bereme z louky a od plotu.

Odjezd na ubytko, ale problém s přebookováním, tak rušíme a hledáme nové. Našli jsme krásne ubytování v soukromí. Každý vlastní pokoj, hezké místo. Lehká večeře a pak výlet k moři. V hospodě v přístavu pivko, kafe a fish&chips ale pak už do postele.




Ráno to vypadá nadějně. Přijíždíme na val, krásný mlhy, tešíme se. Marně, kvůli počasí nad mořem se ranní vlna ruší. Tak to rušíme taky. Sedáme do auta a zkratkou přes shop v amstru valíme zpět. Cesta celkem na pohodu, jen nás trochu zlobí rádio :D



Hodím ještě Dawa domů a lehce vyšťavený dorážím domů.

Výlet fajn ale z fotek jsem vyděšeny. Naprostá panika. Přechod na nikon zatím žádná sláva. Snad za to může kombinace podmínek a rukou. Uvidíme.

Jestli něco vyberu, fotky dodám.

Žádné komentáře:

Okomentovat