středa 21. září 2016

NATO days 2016

Rok se s rokem sešel a bylo potřeba vyrazit na NATO dny. Část vyrazila již v předstihu na přílety. Zbytek ladil přijezd podle počasí. Takže vzhledem k sobotnímu dešti padlo rozhodnutí na neděli.

Budíček v 00:30, přesun do zatáčky, odjezd v 01:10 ze zatáčky a nabrání Richarda u BL a vyrážíme. Plán je takový, že budeme u Albrechtiček v půl šesté, abychom se vyhnuli těm co pomáhají a chrání, tam zaparkujeme a vydáme se k plotu na pohodu, místo toho, abychom se brodili rozmáčeným polem. První část klapla, bohužel ochránci si přivstali, takže když jsme v půl šesté dorazili na místo, přivítaly nás modré blikačky. Nějací Poláci se snažili prorazit na množství, ale neuspěli.

Takže změna plánu. Přejíždíme na public parkoviště vezmeme to jako veřejnost. Stejně si chceme pořídit nějaký merchandise. 

Po prohlídce a scénce s kapesními nožíky, vystání si čekačky před vpuštěním se do areálu  dostáváme až v půl deváté. To nám trochu kazí plány, protože po proběhnutí statiky a stánků už nezbývá čas na přesun do pole a tak Španěla vidíme jenom zevnitř.

Na pole dorážíme tak akorát na "suda", chvilku hledáme to "správné" místo a pak klasika. Zbytek výpravy ještě na poli není, mají povinnosti uvnitř, ale po chvíli se objevují na poli také a do čtyř pohodička.

Počasí vyšlo skvěle, lítalo to taky moc pěkně. A já konečně viděl ve vzduchu "jednadvacítku". Pjonkné to bylo.

Pár úlovků:








Žádné komentáře:

Okomentovat