neděle 7. září 2014

a2a CIAF 2014

a2a CIAF 2014



Tak pro mě asi zážitek roku. První focení a2a!

Kolem druhé hodiny odpoledne sraz u Vládi a vyrážíme do Hradce. Cesta v pohodě, jen těsně před příjezdem na místo se rozsvítila kontrolka žhavení a auto nechce příliš spolupracovat ohledně pokusů o změnu rychlosti a dynamiky jízdy. No, teď se tím nebudeme stresovat, třeba když si auto trochu odpočine, tak to bude v pohodě.

Chvíli čekáme, než se objeví zbytek, seznamovačka a pak přejezd autem přes pojížděčku k andule.
Briefing, oblepení objektivu páskou, obléknout do úvazu, zkouška sezení a pak honem do stroje a hurá do akce.

Přiznám, měl jsem obavy, jak zvládnu svoji výškovou fóbii, ale v podstatě na strach vůbec nebyl čas. Andula nastoupala a během chvilky tu byl The Flying Bulls Aerobatic Team.

Kroužení na Rozkoší, krásné počasí a závěrka cvakala jako zběsilá. Jak radil Jakub Vaněk, pár fotek na jistotu s kratším časem a pak pokusy s časem 1/60 a 1/80 na disky vrtuli.

Po chvíli se The Flying Bulls Aerobatic Team odpojil a připojil se k nám The Flying Bulls Duo.
50 minut uběhlo ani nevím jak, takže návrat. Na kartě 1360 fotek, takže tentokrát jsem opravdu za elitního kropiče jak se patří.

Lehce naklepaní jsme vylezli z anduly, vysvléct se z úvazů a odjezd. Po cestě se ještě podívat na "spadlou" f16 a pomůžeme jí zastrčit do úlu. Takový bonusový zážitek na závěr.

Pak už jen nasednout do auta (bohužel se samo neopravilo) a rychlostí 110km/hod v pruhu pro kamiony odjezd domů. Nu což, aspoň jsme probrali zážitek a pokecali.

Chtěl bych poděkovat všem, kteří se podíleli na této akci - hlavně Martinovi Královi - za super zvládnutou akci, super zážitek a těším se na další. Velký dík také patří The Flying Bulls Aerobatic Team a The Flying Bulls Duo.

Ale hlavně, už jsem a2a positive :D


Pár fotek:











Žádné komentáře:

Okomentovat